Menu
Your Cart

Hakkımızda

Uzun yıllar boyunca Akdeniz havzasında ve Ege bölgesinde üretilen zeytinyağlarını tadan Olevio ailesi, Türkiye’nin geniş bir coğrafyaya yayılmış farklı zeytin cinslerinden elde edilen yağları keşfederek sizlere sunmak için yola çıktı. 

Amaç, tek bir bölgeye veya tek bir zeytin cinsine bağlı kalmadan farklı zeytinyağı çeşitlerini bir araya getirmek. 


Bu zeytinyağları, organik ve iyi tarım bölgelerinde kimyasal gübre ve zirai ilaç kullanmadan yetiştirilen zeytinlerin elle toplatılıp maximum 6-8 saat içinde 18-22 derecede soğuk sıkım uygulamasıyla elde edilir. Bu incelikli yöntemdeki amaç, yüksek polifenollü ve düşük asit oranlı zeytinyağları üretmektir. 


Biz Olevio olarak, bu yöntemle üretim yapan ödüllü ve sertifikalı üreticilerle beraber çalışıyor, dolumunu ve etiketlemesini kendi tesisimizde gerçekleştiriyoruz.